Käyttämäsi selain on vanhentunut. Suosittelemme, että päivität selaimesi ensin uusimpaan mahdolliseen versioon.

Kiiltokuva - maalaukset 2011 - 2012

Akryylimaalaukseni MDF-levylle ovat toisintoja ja leikittelyjä lapsuuteni kiiltokuvista. Niissä yhdistyvät nostalgia, muistot, menneen maailman arvot ja näkemykset, esteettisyys, kimallus ja kitsch. Tutkin siis lapsuuden kuvamaailmani muuttumista. Pärjäävätkö kiiltokuvat nykypäivän visuaaliselle kuvatulvalle? Aihemaailmaksi olen valikoinut kukkia, hedelmiä, marjoja ja eläimiä. Lapsena nämä kuva-aiheet olivat itselleni kauniita, ihastuttavia, hellyyttäviä ja söpöjä, mutta entä nyt?

Mitä kiiltokuvat kertovat nykypäivän aikuisen silmin kuvia tarkastelevalle katsojalle sekä minulle länsimaisesta yhteiskunnasta, arvoista, kauneudesta, historiasta, uskonnosta, traditioista? Näkyvätkö nämä selkeämmin suurentaessani kiiltokuvan kokoa ja muuttaessani ne maalauksiksi?


Kiiltokuvamaalauksiani on ollut esillä mm. vuonna 2013 Galleria Rongassa Tampereella sekä vuonna 2012 Tampere Majan galleriassa Tartossa Virossa, Galleria Kivipankissa Jämsässä sekä vuonna 2011 Galleria Rongassa Tampereella, Kulttuuritalo Jaatsilla Sastamalassa, Tampereen taiteilijaseuran kesänäyttelyssä Taidekeskus Mältinrannassa ja AvaraTaide ry:n näyttelyssä Galleria 3H+K:ssä Porissa.

Kuvagalleria